Benelux(Wijzigen)

Cressperience

Koppert Cress, een ‘miniatuurwereld’ van smaak, geur en kleur. De ambitie gaat nog verder: op 24 maart 2006 opende Koppert Cress BV een ontmoetingscentrum, bedoeld als trefpunt voor smaakmakende tuinbouw en smaakzoekende gastronomen: Cressperience

Cressperience, een wel heel bijzondere keuken: Koppert Cress zoekt naar innovatie voor de gastronomie. Innovatie in producten: opvallende smaken en vormen, alles in de hoogste kwaliteit.

Koppert Cress wil meernaast productkwaliteit ook een hoge kwaliteit t.b.v. het bereiden van smakelijke creaties. Gastronomen krijgen de kans om te werken op de sensationele Molteni Podium IV: een uniek instrument voor topgerechten (slechts vier op de wereld).

Cressperience kan gebruikt worden voor kookworkshops, en andere evenementen.

Cressperience, het is ook een moderne presentatieruimte met aanwezige audiovisuele apparatuur. De op het Molteni Podium IV bereidde gerechten kunnen hier geserveerd en geproefd worden.

Handelaren, hun afnemers en eindgebruikers hebben hier een ideale gelegenheid om ervaringen met producten uit te wisselen.Bij een bezoek aan Cressperience hoort ook een rondleiding door het bedrijf. Hier wordt het gehele productieproces getoond van zaaien tot aan het gebruik in de keuken.

Cressperience en de omgeving
Aanvullende activiteiten in de omgeving van Koppert Cress

  • Een bezoek aan het 2 kilometer verder gelegen Noordzeestrand
  • Den Haag, cultuurstad en de zitting van het Nederlandse parlement
  • Themapark ‘De Westlandse Druif’ in Monster
  • Tomatoworld in Honselersdijk 
  • Rotterdam, wereldhaven met moderne architectuur
  • Amsterdam, toeristische top van Nederland

‘Koks zijn onze klanten, koks zijn onze inspirators en onze counterpartners. Via de handel willen wij in onze keuken hun inspiratie prikkelen.’

Nodig uw koks en distributeurs uit voor een gastronomische workshop in Cressperience.