Benelux(Wijzigen)

Honny® Cress

Smaak: honingzoet
Gebruik: desserts, kaas, patisserie
Teelt: maatschappelijk verantwoorde teelt met biologische gewasbescherming
Beschikbaarheid: Jaarrond
Houdbaarheid: tot 7 dagen bij 2-7°C
Verpakkingen: Inhoud: 16 bakjes in een solitairdoos (30x40 cm)

Get Adobe Flash player

Smaak en toepassing
Honny® Cress is de Koppert Cress merknaam voor een eetbare plant. Honny Cress is een honingzoete Cress.  De intense zoetheid maakt de Cress uitstekend geschikt voor desserts. De blaadjes hebben een smaak die zuiver in de mond blijft hangen. Vooral in desserts en patisserie heeft deze calorie-vrije ingrediënt ongekende mogelijkheden. Daarnaast is zoet de perfecte tegenhanger van bitter en zure ingrediënten. Honny Cress laat zich perfect combineren met witte schimmelkazen, zuurfruit of bijvoorbeeld hangop. 

Oorsprong
Honny Cress is een van oorsprong Zuid-Amerikaanse plant, die al ver voor de conquistadores werd gebruikt als natuurlijke zoetstof. Het is in de USA en vooral Japan een belangrijke natuurlijke vervanger voor suiker.

Beschikbaarheid en houdbaarheid
Honny Cress is jaarrond verkrijgbaar en kan tot zeven dagen bewaard worden tussen 2°C en 7°C.Geproduceerd in een maatschappelijk verantwoorde teelt, voldoet Honny Cress aan de hygiënische normen in de keuken. U kunt dit product direct gebruiken, want het wordt schoon en hygiënisch geteeld.