Benelux(Wijzigen)

tweetjam

De term 'tweetjam' is inmiddels een bekend begrip. Bij dit evenement bereiden een aantal koks verschillende gerechten, terwijl dit live te volgen is via de nieuwe media. Tegelijkertijd is er voor de kijkers en volgers gelegenheid om met de deelnemers, via Twitter, te reageren op wat er gebeurd. De Tweetjam is een nieuwe manier om interactief te communiceren met een geïnteresseerd publiek. Dat het evenement veel aandacht trok blijkt uit de ranking op de lijst met meest populaire Twitter-onderwerpen waar het evenement zelfs een keer op nummer één stond.

Aan de tweetjam doen een aantal chefs mee, van diverse restaurants. Het initiatief is in handen van Koppert Cress en word ondersteund door een aantal vooraanstaande leveranciers in de gastronomie. Met de toepassing van de sociale media, zoals Twitter en Facebook en moderne technieken zoals live video (live streaming) via internet, is het mogelijk ook de jongere generatie professionals in de gastronomie te boeien en kan een levendige dialoog worden opgezet.

Koppert Cress is er van overtuigd dat bewegend beeld en de nieuwe media, cruciale middelen zijn om met de jongere generaties te communiceren. Het bedrijf is daarom op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen, om deze doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Voor meer informatie zie:

Zie hieronder een samenvatting van de eerdere tweetjams.