Benelux(Wijzigen)

Twitter Live Cooking Sessie #Tweetjam4 @Horecava

Op dinsdag 10 januari vindt alweer de eerste tweetjam van 2012 plaats. Tijdens de Horecava (Food Innovation 3.0 stand - 03.330 - hal 3) zal een live cooking/jamming sessie plaatsvinden op het kookeiland, hierbij dient natuurlijk weer de sociale media dient als digitale lijm.

De tweetjam is in deze editie een onderdeel van het totale Food Innovation 3.0 platform tijdens de Horecava. Food Innovation 3.0 is een nieuw platform van een zestal partners en drietal friends die blijven innoveren. Koppert Cress, Couverts, Regeer Grootkeukentechniek, Cuise, The Greenery, Freshweb.nl en de friends Libbey, Van Drie Group en Dutch Specials presenteren zich gezamenlijk met een innoverende stand op de Horecava, van 9 t/m 12 januari.

Om een tipje van de sluier op te lichten: bestellingen doen vanaf je smartphone zonder verbinding, electric cocktails en de Food Innovation Battle 2012. Na de Horecava blijft dit platform bestaan om geïnteresseerden te blijven informeren over interessante innovaties voor de Horeca. Bekijk hier een voorproefje:

U kunt aan de tweetjam4 deelnemen via Twitter met #tweetjam4 of u kunt natuurlijk aanwezig zijn als toeschouwer bij de stand.

Publicaties

Koks

Sponsors

Pers

Organisatie