Benelux(Wijzigen)

Twitter Live Cooking Sessie - #tweetjam5

De term 'tweetjam' is inmiddels een bekend begrip. Bij dit evenement bereiden een aantal koks verschillende gerechten, terwijl dit live te volgen is via de nieuwe media. Tegelijkertijd is er voor de kijkers en volgers gelegenheid om met de deelnemers, via Twitter, te reageren op wat er gebeurt. De tweetjam is een nieuwe manier om interactief te communiceren met een geïnteresseerd publiek. 

Aan de tweetjam doen in elke editie een aantal (verschillende) chefs mee, van diverse restaurants. Het initiatief is in handen van Koppert Cress en wordt ondersteund door een aantal vooraanstaande leveranciers binnen de gastronomie. Met de toepassing van de sociale media, zoals Twitter en Facebook en moderne technieken zoals live video (live streaming) via internet, is het mogelijk ook de jongere generatie professionals in de gastronomie te boeien en kan een levendige dialoog worden opgezet.

Op maandag 27 augustus 2012  zal vanuit het mooie Zeeland, op het mooie landgoed van 't Hof van Welgelegen de vijfde tweetjam (#tweetjam5 op twitter) plaatsvinden. Deze dag staat in het teken van het Zeeuwse thema: “Zeeuws Trots”. 

Bekijk hier de video!

Bekijk hier de trailer!

Videoreport van KoffieTCacao Magazine

Videoreport Omroep Zeeland

Videoreport RegioNed - Koken en Twitteren

Organisatie

Sponsors

Koks

VIPS

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar tweetjam@koppertcress.nl.

Downloads

Foto's

Publicaties

Twitterfeed Tweetjam 5