Benelux(Modifier)

Internationale talenten pitchen ideeën voor Koppert Cress

5 avril 2017

Koppert Cress sloot op 16 maart haar digitale masterclass af met een oproep aan internationaal talent om mee te werken aan de droom van Stijn en Rob Baan: Hoe bouwen we Koppert Cress uit tot de Uber – Facebook van de internationale tuinbouw? Met name internationale studenten en afgestudeerden hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen.

Tot nu toe zijn er 4 kandidaten geselecteerd die op 12 april aanstaande tussen 19.30 en 20.30 uur digitaal zullen pitchen. Iedereen kan hier bij zijn, het enige wat je hoeft te doen is je hier aanmelden.

Van de 4 kandidaten zijn er twee zijn op zoek naar een stageplek, eentje zoekt een baan en de laatste zoekt uitdagende opdrachten voor zijn net opgerichte bedrijf. Het gaat om studenten China, Nederland en Myanmar waarvan er eentje studeert aan de University for Peace, onderdeel van de Verenigde Naties.

Als ook jij je nog wil aanmelden om te pitchen, dan kan dat tot en met aanstaande woensdag 5 april. Stuur dan je C.V. met een korte, schriftelijke motivatie naar develop@ideavelop.biz. De masterclass van Stijn en Rob Baan kun je ter voorbereiding hier terugluisteren.

Tuinbouwondernemers die het pitch webinar bijwonen, kunnen na afloop met de kandidaten die niet door Koppert Cress direct geselecteerd worden, contact opnemen.

Meer informatie over de functieomschrijving en/of de pitch-procedure zijn te verkrijgen bij Renee Snijders, develop@ideavelop.biz.