Benelux(Modifier)

Webshop

Shiso Purple Azijn
€12,50

Koppert Cress ontwikkelt kleuren, geuren, vormen en smaken. Dit alles voor in en bij gerechten, om deze nog smaakvoller te maken dan ze al zijn. Onze meest bekende Cress-soort is de Shiso Purple. Velen waarderen de kleur en de smaak van deze Cress. Dit gegeven hebben wij aangegrepen om van delen van een Shiso Purple plant een wijnazijn te laten ontwikkelen.

Cress pincet groot
€12,50

Ideaal voor het pakken van Cress uit de Top Seal. Afmeting: 30 cm

Boek: Wat zit er in uw eten?
€9,90

De gifgids "Wat zit er in uw eten?" is een bewerking van Will Jansen naar het een Frans gidsje van Corinne Couget. Couget bestudeert al meer dan veertien jaar de giftigheid van voedseladditieven en heeft tientallen internationale onderzoeken naast elkaar gelegd. Van haar hand kwam het gidsje "Additifs Allimentaires". Will Jansen is als auteur van de Culinaire Almanak en uitgever van het tijdschrift Bouillon "culinair expert". Hij liep in Frankrijk tegen dit gidsje op en werd er zo door gegrepen dat hij besloot het te vertalen voor de Nederlandse markt.

Boek: Smaakvrienden - Groenten
€169,95

Meesterkok Angélique Schmeink heeft van alle groenten overzichtelijk uitgewerkt met welk andere ingrediënten, bereidingen en technieken zij dan wel boezemvrienden dan wel spannende vrienden zijn. Door de specifieke rangschikking verschaft Angélique een makkelijke manier om smaken te combineren en spannende recepten te creëren.

Boek: Smaakvol en gezond eten met al je zintuigen
€29,50

Joke Boon, de schrijfster van het kookboek 'Smaakvol en gezond eten met al je zintuigen'. Zij heeft van kinds af aan geen reukzin en heeft daarom geleerd alle andere zintuigen dubbel te plezieren door meer gebruik te maken van kleur- en smaak-contrasten en zinnenprikkelende ingrediënten. Ingrediënten als munt, wasabi, mosterd, gember, spaanse peper en het gele bloemknopje Sechuan Button van Koppert Cress.

Boek: Pastry in Europe 2011
€69,95

Een zeer luxe boek van 256 pagina's dat alles laat zien wat er op dit moment speelt in Europa op het gebied van pâtisserie binnen de zoete kant van ons vak. Het mooiste van alles? Het is Engelstalig, dus de gehele wereld kan nu lezen wat voor moois er allemaal gebeurt in ons vakgebied.

Boek: Pastry in Europe 2009
€49,50

Een zeer luxe boek van 256 pagina's dat alles laat zien wat er op dit moment speelt in Europa op het gebied van pâtisserie binnen de zoete kant van ons vak. Het mooiste van alles? Het is Engelstalig, dus de gehele wereld kan nu lezen wat voor moois er allemaal gebeurt in ons vakgebied.

Boek: Koksgilde Receptenboek no.3
€9,95

Het derde deel uit de serie. Dit is een speciale Wilduitgave, in samenwerking met Wildplaza.com en Koppert Cress.

Boek: Koksgilde Receptenboek no.2
€9,95

Het tweede deel van de Koksgilde receptenboeken. Nummer twee is een speciale uitgave, het 50 jarig jubileum van de Gouden Koksmuts.

Boek: Koksgilde Receptenboek no.1
€9,95

34 koks, 67 gerechten, één dag, één keuken, oneindig veel inspiratie.

Boek: Eten Tegen Kanker
€24,95

In dit boek tonen twee artsen en onderzoekers op het gebied van kanker aan dat onze eetgewoonten een cruciale rol spelen in het voorkomen en bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. De auteurs maken duidelijk dat geneeskrachtige voedingsmiddelen als kool, knoflook, frambozen, bessen en andere soorten fruit, groene thee, kruiden en chocolade de vorming van tumoren in ons lichaam kunnen voorkomen. Ook leveren ze nieuw onomstotelijk bewijs dat de vorming van bloedvaten in tumoren waardoor kankercellen worden gevoed, kan worden afgeremd door een aangepast dieet.

Boek: Cress aan Zee
€15,00

Een boek vol unieke recepten, alle bereid met de producten van Koppert Cress. Dankzij de vrijwillige inzet van vele (chef-)koks, fotografen, vormgevers en tekstschrijvers in één dag gerealiseerd fraai kookboek. De opbrengsten van het kookboek komen ten goede aan Yojana Projecthulp.

Boek: Chef over de vloer
€19,95

Dit bijzondere kook- én leesboek prikkelt de emoties en de smaakpapillen tot het uiterste. Zonder een blad voor de mond te nemen, neemt chef-kok Yuri Verbeek de lezer mee in het dagelijks leven van een chef-kok. 

Webshop

In de webshop treft u een aantal artikelen aan die raakvlakken hebben met onze producten. Het kan gaan om gebruiksartikelen voor in de keuken, producten waarin cressen of specialties zijn verwerkt, maar ook een interessante collectie boeken over gezond en/of lekker eten. Het is onze bedoeling regelmatig nieuwe artikelen aan te bieden.

  • Bijdrage handling en verzendkosten (vooruitbetaling) € 7,50 
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW

Vul hieronder in welke producten u wilt bestellen door het aantal achter het product aan te geven en uw gegevens. Druk vervolgens op versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CAPTCHA visuel
Entrez les caractères (sans espace) affichés dans l'image.