Benelux(Wijzigen)

Eindelijk! Een nieuwe Consumentenavond bij Koppert Cress

21 november 2018

Raak geinspireerd door Koppert Cress voor uw Kerstdiner! Op dinsdag 11 december organiseert Koppert Cress voor de tweede keer dit jaar een speciale avond voor consumenten. Regelmatig vragen geïnteresseerden of het mogelijk is om het bedrijf Koppert Cress te bezoeken. Hoewel de focus ligt bij de professionele gastronomie, willen wij de consument ook de kans bieden langs te komen. Daarom organiseren wij speciaal voor belangstellenden een Consumentenavond.

Je kunt je hiervoor aanmelden. De avond start met een inloop vanaf 17:30. Om 18:00 starten wij met het officiële programma en de avond zal eindigen rond 20:30. Er zijn deze avond een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je zo snel mogelijk op.

  

Deze avond bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inloop met een “groen ontvangstdrankje”
  • Proeverij - Ga op wereldreis langs de verschillende smaakvolle cressen & specialties en maak kennis met de geuren en smaken die van nature in microgroenten voor komen.
  • Presentatie door het marketingteam van Koppert Cress - Wat is Koppert Cress voor bedrijf en wat is haar drijfveer? Wat voor effect heeft gezonde en verantwoorde voeding op ons lichaam en de samenleving?
  • Rondleiding - Bezoek de duurzame kassen met LED verlichting: zie zelf hoe cressen geproduceerd worden. Laat je verrassen bij Rob&Bob, de gezondste bedrijfskantine van Nederland, en breng een bezoek aan de proeftuin en zie hoe alles groeit en bloeit.
  • Ottolenghi buffet - Geniet van een verrassend buffet incl. soep, water en sappen in onze beroemde keuken. Een Ottolenghi buffet is bereid volgens het Dutch Cuisine principe. Dit houdt in dat er bij de maaltijd zo’n 80% groenten wordt genuttigd en 20% vlees, vis, kip of kaas. Daarnaast zijn er broodjes en tot slot is er een heerlijk dessertbuffet.
  • Natafelen - Laat de indrukken op je inwerken en deel je ervaringen met de overige aanwezigen en Koppert Cress medewerkers.
  • Afsluiting - Je gaat naar huis met een goodiebox met cressen voor thuis in de keuken.

We kunnen je bovenstaand arrangement aanbieden voor €37,50 pp. Inschrijving loopt via onderstaande link.
LINK: koppertcress.globalticket.nl

Inschrijving sluit op vrijdag 7 december. Na betaling krijg je een ontvangstbevestiging van betaling en de tickets. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je een mail sturen naar cressperience@koppertcress.com. Restitutie is niet mogelijk, maar de kaarten zijn wel overdraagbaar aan derden. Wij verheugen ons erop je te kunnen verwelkomen bij Koppert Cress. Ben je verhinderd, niet getreurd! In het voorjaar zullen wij weer een soortgelijke avond organiseren.