Benelux(Wijzigen)

Koppert Cress bekent kleur met nieuwe verpakkingsrange

10 februari 2017

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn introduceerde Koppert Cress haar vernieuwde verpakkingsrange. Het bedrijf gebruikt deze handelsbeurs om de laatste ontwikkelingen aan haar directe afnemers en logistieke partners te tonen. Alle producten worden vanaf 20 maart 2017 geleverd in een totaal gerestylede eigentijdse vormgeving.

Het onderscheid in de verpakkingen zit in de kleurcombinaties. Uitgangspunt zijn de vijf smaken. Elk product heeft een eigen kleurenpalet aangevuld met afbeeldingen van smaakassociaties of smaakvrienden. De doos heeft een deksel gekregen, de klein-verpakking is vernieuwd en de TopSeal- en folieverpakking worden vervangen door een transparant bakje met banderol.

 

Speciale aandacht is er voor Dutch Cuisine, de recente stroming in de gastronomie, gebaseerd op vijf principes: cultuur, natuur, gezond, kwaliteit en waarde. Het principe 80% groente en 20% vlees of vis, is het uitgangspunt dat Koppert Cress volledig onderschrijft en door Rob Baan wordt uitgedragen in zijn streven om van Nederland de gezondste delta van de wereld te maken.

In de komende maand start Koppert Cress de campagne, waarmee ook de eindgebruiker, de chef, geïnformeerd zal worden over de nieuwe producten.