Benelux(Wijzigen)

Koppert Cress zoekt groen blaadje M/V

29 juni 2017

De zomer staat eindelijk voor de deur. De tijd van festivals, terrasavonden en vakantie. Om deze leuke dingen te kunnen doen kan je wel een baantje gebruiken. Koppert Cress biedt per direct een zaterdag-/vakantiebaan aan in de productie.

 Koppert Cress is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in Cressen en Specialties, met elk hun eigen verrassende smaak, geur, gevoel of presentatie. Wij zijn op zoek naar zaterdag-/vakantiekrachten voor 2 van onze 4 vestigingen in het Westland.

Wat biedt Koppert Cress?

In groepsverband pak je Cressen en/of Specialties in en controleer je op kwaliteit. Wij bieden een tijdelijk contract met een goed uurtarief conform ons eigen loongebouw. Een leuke zaterdag-/vakantiebaan met gunstige werktijden. Hierdoor heb je nog voldoende vrije tijd om te genieten van de zomerperiode!

 Wie ben jij?

Je bent schoolverlater, enthousiast én op zoek naar een leuke zaterdag-/vakantiebaan! Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Ben jij óf ken jij iemand die perfect ons productieteam zou kunnen versterken op de zaterdagochtend en tijdens de vakantieperiode? Laat het ons weten en stuur jouw motivatie en gegevens direct naar dorothea@koppertcress.com