Benelux(Wijzigen)

Mohamed el Mokaddem Directeur Public Affairs en HR bij Koppert Cress

28 april 2017

Per 1 juni 2017 treedt Mohamed el Mokaddem bij Koppert Cress in dienst in de functie van directeur Public Affairs en HR. El Mokaddem is nu nog wethouder in de gemeente Westland, belast met Sociale zaken, P&O, Dienstverlening, Duurzaamheid, Sport en Communicatie.

“Als Westlander ben ik opgegroeid tussen de kassen. Het glas en wat daarin omgaat kan je hier niet ontgaan. Koppert Cress is een van de vaandeldragers van de Westlandse tuinbouw en innovatie, een gerenommeerd bedrijf, met internationale allure, waar Westland trots op kan zijn,” zegt El Mokaddem. “Dat ik daar nu aan mag bijdragen is een prachtige kans.”

El Mokaddem, voormalig woordvoerder van de kamerfractie van de PvdA, heeft een ruime ervaring, een brede interesse en een uitstekend netwerk. Rob Baan, CEO Koppert Cress: “Wij zijn blij en trots dat Mohamed bij ons aan de slag gaat als directeur. Hij gaat in deze functie zijn expertise inzetten om Koppert Cress op een hoger niveau te brengen en indirect verder bij te dragen aan een sterker Westland.”

Koppert Cress heeft, sinds het in 2002 door Rob Baan werd overgenomen, een enorme vlucht genomen. Het is gegroeid van 20 naar 225 werknemers en de omzet is die jaren exponentieel gestegen. Bovendien is het bedrijf, en met name Baan zelf, actief op allerlei gebieden, voeding en gezondheid, zakelijk en maatschappelijk. Tijd om ook deze aspecten nog professioneler aan te pakken.