Benelux(Wijzigen)

Worldchefs wint Koppert Cress als nieuwe smaakvolle partner

27 december 2017

Koppert Cress is officieel partner van Worldchefs, officiële productsponsor van Worldchefs Global Competitions en officiële sponsor van Worldchefs Congress & Expo 2018: Asia on a Plate.

"Koppert Cress is gevestigd in het hart van Nederland, maar staat bekend om zijn superieure producten, gekozen door onze koks voor smaak, gezondheid en decoratieve aantrekkingskracht", aldus Thomas Gugler, President van Worldchef. "We zijn verheugd hen als officiële partners aan boord te nemen en kijken ernaar uit om de komende maanden samen te werken."

Als onderdeel van de partnerschapsovereenkomst zijn de producten van Koppert Cress verplichte ingrediënten in de Global Chefs Challenge Competition-reeks, die plaatsvindt van 12 tot 14 juli als onderdeel van Worldchef's Congress & Expo. Chef-koks geselecteerd in strenge halve finale over de hele wereld willen concurreren in de categorieën van Global Chefs, Global Pastry Chefs en Global Young Chefs. U kunt dit live volgen op www.worldchefs2018.org.

"De Global Chefs Challenge vertegenwoordigt de hoogste internationale normen in de wereld van culinaire wedstrijden. Marc Bonsmann, Koppert Cress, zei: "We zijn trots om deel uit te maken van dit prestigieuze evenement en om de kans te hebben om nauw samen te werken met wereldleiders als mondiale autoriteit op het gebied van voedsel."

Worldchefs is een bloeiend wereldwijd netwerk van meer dan 100 chef-verenigingen, die professionals vertegenwoordigen op alle niveaus van expertise over de hele wereld. Opgericht in 1928 aan de Sorbonne in Parijs met de eerbiedwaardige August Escoffier als erevoorzitter, is World Chefs een wereldwijde autoriteit op het gebied van eten. Worldchefs creëert impact door middel van leiderschap en actie op drie kerngebieden: onderwijs - omvat ons kenmerkende programma voor erkenning van kwaliteitsculinair onderwijs, voortdurende professionele ontwikkeling en training en 's werelds eerste wereldwijde culinaire certificering; Worldchefs Worldchefs Congress & Expo, thuisbasis van de Global Chefs Challenge, waar 's werelds beste chef-koks elkaar ontmoeten om te concurreren; en Feed the Planet - humanitaire en duurzaamheidsinitiatieven leveren die een beter leven, beter voedsel en betere toekomst op de hele wereld creëren.