Benelux(Wijzigen)

Wilde aardbeien, crème van yoghurt en vanille met Wheat Grass, Honny Cress en Daikon Cress

Klop voor de crème de yoghurt door met voldoende poedersuiker totdat deze uithardt en spuitbaar is. Pareer de wilde aardbeien.

Spuit de crème op het bord, beleg ruim met de aardbeien en steek er de cressen bij. Garneer met schilfers witte couverture en serveer direct.

Het uitzicht van dit sterrenrestaurant wordt bepaald door aan-en af vliegende jumbo’s en airbussen. Stuttgart, rijk aan high end restaurants, heeft in de terminal van haar luchthaven misschien wel het bijzonderste sterrenrestaurant van de stad. Marco Akuzun en patissier Alexander Huber maken hier herkenbare, maar zeker niet alledaagse desserts. De cressen van Koppert Cress zijn hier net zoals in de hartige keuken ruim vertegenwoordigd en worden bepaald niet met terughoudendheid ingezet. Ook hier zorgen de cressen voor signatuur aan de gerechten en worden kwantiteit en kwaliteit in harmonie samengebracht. Zelden zagen we een keuken die zo ruimdenkend met de cressen werkt. De producten van Koppert Cress kleuren in Top Air de patisserie en maken een bezoek aan dit restaurant dan ook onvergetelijk.

Restaurant Top Air
Flughafen Stuttgart, Terminal 1
Ebene 4 – Stuttgart
T  0049 711 9482137 
www.restaurant-top-air.de

Culinaire Saisonnier - Pâtisserie & Desserts 47 - www.saisonnier.net